Viser alle 12 resultater

Brødkurve

I ethvert velindrettet køkken er det de små detaljer, som kan gøre en forskel i dagligdagen. En brødkurv er en af de produkter, som kan være nyttige og gavnlige at få købt til hjemmet. Hos ABA Living har vi nøje udvalgt et eksklusivt produktudvalg af brødkurve, der ikke kun opfylder de praktiske behov for servering og opbevaring af dit brød, men som også er æstetisk flotte at se på. Alle vores brødkurve er produceret og designet på vores systue i Midtjylland.


Brødkurve med lækkert design i forskellige størrelser

Der kan være forskellige behov for brødkurvens type og størrelse, hvorfor vi hos ABA Living tilbyder et bredt udvalg af brødkurve i forskellige størrelser og farver. Du finder både brødkurve med en omkreds på 15 cm, 20 cm og 25 cm. Så uanset om du skal have et morgenmåltid med din nærmeste familie eller om du skal have stor familiebrunch, så finder du i vores udvalg en brødkurv der matcher dine behov. Du finder i vores udvalg brødkurve i forskellige farver, så du helt sikkert kan finde den brødkurv, der passer ind i din indretningsstil i hjemmet. Brødkurvene er fremstillet i materialet læder og fås i farverne sort, mokka, camel og cognac.

Brødkurve er gavnlige af flere årsager

Mens brødkurven kan være et flot tiltag at servere dine boller, rundstykker eller rugbrød i, har de samtidig andre fordele med sig. Brødkurvene er med til at bevare brødets friskhed i længere tid. Derudover bidrager brødkurven til, at du nemmere kan organisere og holde styr på dine brødprodukter. Afslutningsvis ser der bare pænere ud at servere sit brød i en flot kurv, end i en form for emballage eller bradepande.

Brødkurve i eksklusive materialer

For dig der søger en brødkurv, der er ekstraordinær og som er holdbare over lang tid, tilbyder ABA Living brødkurve i behandlet læder. Disse kurve kombinerer funktionalitet med kvalitet og tilføjer samtidig et sofistikeret udseende til køkkenet og borddækningen. Behandlet læder er et utroligt holdbart materialevalg, som også er let at rengøre. Inderforet i vores brødkurve er lavet af vandafvisende stof, hvilket også bidrager til brødkurvens lange holdbarhed. Dette stof er taget fra overskudsmaterialer fra vores hyndeproduktion. Du kan læse mere om vores bæredygtige materialer her.

Gør dit køkken komplet med brødkurve fra ABA Living

Uanset om du er på udkig efter en lille, mellem eller stor brødkurv, har ABA Living en kurv til ethvert behov. Gå på opdagelse i vores udvalg her på webshoppen, og forkæl dig selv og dine gæster med en eksklusiv brødkurv. Hos ABA Living vil du opleve produkter og materialevalg i høj kvalitet. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig.