Viser 1–27 af 162 resultater

Puder

De rette puder i stuens møblement kan skabe den helt rette atmosfære og stemning.
Hos ABA Living ved vi, hvor meget den rigtige pude i lænestolen kan betyde. Ikke blot kan den støtte din ryg eller lænd. Farvevalg og udseende kan give ro eller skabe rum alt efter behov. Så puder har typisk en af to funktioner: Enten en praktisk funktion eller som decideret pyntepude. ABA Living har puder, der kan opfylde begge ønsker.

Tilbud
kr. 1.100,00
Tilbud
kr. 950,00
Tilbud
kr. 800,00
Tilbud
kr. 1.100,00

Find netop den pude du gerne vil have

Puder fra ABA Living kan fås i mange forskellige størrelser. Du kan blot filtrere ved at vælge den størrelse du ønsker og så har du hele udvalget. Når det kommer til valg af farve og mønster, kan du virkelig slå dig løs. Beige, mokka, petroleum og lyserød og er blot få af de farver, du kan vælge, når du er på pude indkøb.

Kontakt ABA Living hvis du har spørgsmål

Finder du ikke en pude i den størrelse du skal bruge, så klik ind på ”specialordrer” her på shoppen. Vi giver dig gerne et aldeles uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste dig at lave den pude, du er på udkig efter. Har du et brændende spørgsmål i din jagt på de helt rigtige puder, så kontakt os. Vi er altid klar med gode råd og vejledning. Send en mail til os på info.abaliving@gmail.com eller ring på telefon 20 54 49 47