Skræddersyet alkove madras & hynder

Gul alkove madras

Alkove madras efter dit ønske

ABA Living har en rigtig stor ordretilgang på hovedsageligt alkove madrasser, éntrehynder, daybeds samt vindueskarme. Dette skyldes den store stigning indenfor nybyg, der er sket henover det sidste årti.

Vi leverer produkter af høj kvalitet, hvor både komfort, design og service er i fokus.

Udfyld formularen – Få vejledning & en pris

Hos os udfylder du en formular, der gør det simpelt og overskueligt, både for dig og os – så vi nemmest kan sende et tilbud ud.

Mærk stoffet inden du bestemmer dig

Vi sørger for, at du har mulighed for at bestille gratis farveprøver, så du kan sidde med stoffet derhjemme og både se farven og mærke kvaliteten.

Dette gør at du kan sikre dig, at farven matcher den stil du søger. Det synes vi er god kundeservice og sammen får vi udformet det produkt, der passer netop hjem i dit hjem.

 

 

Unikke alkove madrasser som er skræddersyet efter dit behov

Har du skæve vinkler, runde hjørner eller en stikkontakt der “sidder i vejen”? Så kan ABA Living finde en løsning til dig. Vi vejleder dig gennem processen og besvarer de spørgsmål, som du har undervejs. 

Kontakt os endelig på info.abaliving@gmail.com eller ring på telefon 20 54 49 47 , hvis du har brug for vejledning eller sparring i forbindelse med dit projekt.

Personliggør din bolig

Med en skræddersyet madras til alkove fra os, får du et område, som kan virke ekstra personligt og unikt. Mange af vores kunder vælger også at style deres alkove/siddeniche med en ryghynde eller nogle puder, så det bliver et ekstra hyggeligt område.

Stort udvalg af materialer & farver

Det er vigtigt for os, at der er noget for enhver smag, og derfor bestræber vi os på at have et stort udvalg af materialer og farver. Materialerne bliver valgt ud fra høje krav til slidstyrke, miljø og det æstetiske. 

Madras med indhak til stikontakt, dansk produceret
Hynde i læder cognac med indhak