Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

ABA – DESIGN & LIVING

Ejerskab

Anpartsselskab

CVR. nr.: 42308358

Adresse: Harreskovvej 1, 6933 Kibæk

E-mail: info.abaliving@gmail.com

Telefonnummer: 20 54 49 47

Betaling

Vores priser er angivet i DKK og er inklusiv dansk moms, som udgør 25% af produktet pris. Bemærk dog at fragt og forsendelse først tillægges den samlede ordre til sidst. Du kan betale med betalingskortene Visa, Mastercard, Apple Pay. Vi tager ikke kortgebyrer samt det samlede beløb bliver først trækket, når varerne sendes afsted fra lageret. Vi kan ikke trække et beløb, som du selv ikke har godkendt.

Vi sælger også til institutioner, foreninger m.fl. via EAN. Kontakt os direkte for EAN-ordrer.

Ved specialordrer betales altid 40% af regningen uanset om man fortryder, da ordren er sat i gang og heraf er materialet indkøbt.

Fragt & Levering

Vi sender med GLS ved sortimentsvare, ved køb af sortimentsvare for mere end 500 kr., er der gratis fragt. Ved køb under 500 kr., bliver der pålagt 50 kr. i fragt.

ved specialordrer koster det fra 100 kr med GLS og fra 350 kr. med BRINK – hvem vi sender med afhænger af ordrens omfang, og man bliver oplyst om fragtprisen inden køb.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Der er 14 dages fortrydelsesret, hvor det er muligt at returnere varen. For fuld returret af beløbet, skal produktet modtages i samme stand, som køber modtog det. 

Man skal som køber, selv betale for returfragten – det er dog muligt for os at gøre det billigere som erhverv, og vi har derfor mulighed for at sende en returlabel, hvoraf prisen vil blive fratrukket det beløb der vil blive tilbageført. Produktet skal da blot indleveres i nærmeste GLS shop

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info.abaliving@gmail.com eller ringe på 20 54 49 47. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                      

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvad angår specialordre er der ingen fortrydelsesret, da dette er et produkt der er specialfremstillet efter kunden nøjagtige mål. 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 60 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig med undtagelse af leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

ABA – DESIGN & LIVING 
Harreskovvej 1 
6933 Kibæk

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.  

Bemærk! Pakkerne skal sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, og vi henter ikke i pakkebokser. 

Ombytning

Ønsker du en ombytning, skal du betale for returfragten samt fragt.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på Abaliving.com som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Når du handler på abaliving.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ønsker man at anvende gulvpuderne med materialet 70 % uld, som hundepude – gives der ikke garanti for slid og huller. Ligeledes gives der ikke garanti for produktet, såfremt hunden laver huller med kløerne eller bider hul i produktet. Derudover skal der siges at maskinvask ikke kan fjerne hundehår fra ulden, da det sætter sig fast. Derfor anbefales der kun rens. 

Varen sendes til:

ABA – DESIGN & LIVING

Harreskovvej 1

6933 Kibæk

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos ABA – DESIGN & LIVING og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for ABA – DESIGN & LIVING har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på ABA – DESIGN & LIVING er Anja Askov.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som registreret hos ABA – DESIGN & LIVING har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ABA – DESIGN & LIVING via e-mail aba.design.living@gmail.com.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til abadesignliving@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for klageløsning

Nævnenes hus

Toldboden 2

8800 Viborg

E-mail: nh@naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Farvedifferentiering

Når vi indkøber materialet, vil der kunne forekomme farvedifferentiering mellem stofrullerne med op til 2 %. Dermed sagt, køber man en samlet ordre, vil disse altid være fra samme rulle, men køber man en ordre og derefter foretager endnu et køb, et stykke tid efter, kan der være farveforskel med op til de 2 %. Vi giver ikke garanti for at de er 100 % identiske farverne.

Klipning

Vores puder bliver klippet på de mål der er oplyst, herefter går der lidt af til sømrum og betrækket måler da i underkanten af oplyste mål, deraf bliver det ca. 5 cm mindre i slutmål. Dette er typisk måden man klipper og syer puder på. Samtidig vil inderpuden gøre at betrækket buler, og den syner derfor mindre end størrelsen. 

Naturmaterialer

De produkter som er lavet i naturmaterialer, kan gives sig, og dette skal man derfor være opmærksom på.  

Behandlet & anilin læder

Vores behandlet læder er chrom 3 garvet. Vær opmærksom på hvad et chrom 3 produkt indeholder, når du køber det. Vores leverandør af behandlet læder er Sørensens læder, og du kan læse mere om hvad det indeholder HER.

Anilin læderets er vegansk garvet og kommer også fra Sørensens læder. Du kan læse mere om læderet, og hvad det indeholder HER

 

OBS! Der tages forbehold for skrivefejl samt prisændringer.