Læderpuder

Er du ude efter læderpuder, så finder du netop disse i vores sortiment her.

De rette puder i stuens møblement kan skabe den helt rette atmosfære og stemning.
Hos ABA Living ved vi, hvor meget den rigtige pude i lænestolen kan betyde. Ikke blot kan den støtte din ryg eller lænd. Farve- og materialevalg samt udseende kan give ro eller skabe rum alt efter behov. Så puder har typisk en af to funktioner: Enten en praktisk funktion eller som decideret pyntepude. ABA Living har puder i læder, der kan opfylde begge ønsker.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Læderpuder af høj kvalitet - Få luksus, der varer længe

Læderpuder er kendt for deres holdbarhed og lange levetid. Når de er af god kvalitet og bliver vedligeholdt korrekt , kan de holde i mange år uden at miste deres udseende og komfort. Det gør dem til en bæredygtig investering for din boligindretning. For at opretholde læderpudernes holdbarhed, anbefales det at aftørre dem regelmæssigt med en tør klud for at fjerne støv og snavs. Undgå at udsætte læderpuder for direkte sollys eller varmekilder, da det kan udtørre læderet. Brug ikke stærke kemikalier eller rengøringsmidler, da de kan beskadige læderet.

Læderpuder i forskellige stilarter

Læder som materiale har en klassisk appel, der aldrig går af mode. Uanset om din indretning er moderne, traditionel eller skandinavisk, vil læderpuder passe ind og tilføre en luksuriøs atmosfære. Deres rene linjer, varme farver og naturlige teksturer giver et sofistikeret touch til ethvert rum. Hos ABA Living, kan du bl.a. finde læderpuder med unikke flettede mønster og muligheden for at vælge mellem sort, anilin cognac, eller brun læder. Alle vores puder er fyldt med 100% andefjer. Made in Midtjylland Den bæredygtige produktion af vores læderpuder er en hjørnesten i vores virksomhedsfilosofi. Hos ABA Living er vi engageret i at minimere vores miljøpåvirkning og samtidig levere produkter af høj kvalitet. En af de centrale bæredygtige tiltag er vores genanvendelse af overskudsmaterialer fra vores hyndeproduktion til fremstillingen af læderpuderne. Ved at genbruge disse materialer undgår vi unødvendigt affald og bidrager til en mere cirkulær og ansvarlig produktion. Vores læderpuder er designet og produceret på vores systue i Midtjylland, hvilket sikrer, at vi kan overvåge og opretholde den høje kvalitet af vores produkter fra start til slut.

Made in Midtjylland

Den bæredygtige produktion af vores læderpuder er en hjørnesten i vores virksomhedsfilosofi. Hos ABA Living er vi engageret i at minimere vores miljøpåvirkning og samtidig levere produkter af høj kvalitet. En af de centrale bæredygtige tiltag er vores genanvendelse af overskudsmaterialer fra vores hyndeproduktion til fremstillingen af læderpuderne. Ved at genbruge disse materialer undgår vi unødvendigt affald og bidrager til en mere cirkulær og ansvarlig produktion. Vores læderpuder er designet og produceret på vores systue i Midtjylland, hvilket sikrer, at vi kan overvåge og opretholde den høje kvalitet af vores produkter fra start til slut.