I øjeblikket er der en svartid på 3-4 dage, grundet travlhed. Hvis det er noget, som haster, så ring venligst på tlf. nummer 20 54 49 47.

Hynder / madrasser til børneværelser, vindueskarme, alkover, bænke, ryghynder til bænke, sengegærder, daybeds, loungeområder i vandafvisende stof og meget mere! Vi skræddersyer de produkter du drømmer om, og kun din fantasi sætter grænser! Du kan se en masse lækker inspiration på vores Showcase side

Hos ABA Design & Living kan du bestille den madras eller hynde der passer lige præcis til dit formål. Alt er produceret og syet af os på vores egen systue i Danmark.

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage  til dig med en pris ide på dit projekt. Ønsker du samtidigt at bestille farveprøve skal du huske at udfylde feltet med  adresse (Bliver sendt med Post Nord).

Hvis du ønsker en anden madras tykkelse, kan dette sagtens lade sig gøre. Beskriv det gerne i din beskrivelse af projektet. 

OBS! Ved læder anbefaler vi, at madras tykkelsen max er 5 cm.

Tilbuddet på specialordren er gældende fra modtagelse af tilbuddet og 30 dage frem. (Dette skyldes skumsituationen pga. corona, hvor der kan ske prisændringer)  

Madras tykkelse:

Husk at udfylde adresse felt nedenfor hvis du ønsker farveprøve tilsendt.

Klik på det ønskede materiale og farve. Det er muligt at aktivere flere farver og materialer.

Uld

Stoffet består af 70% uld, 25% polyamid og 5% andre fibre. Polyamiden er med til at gøre materialet til dels smuds- samt vandafvisende, hvilket gør den til favoritten til spisebordsbænken, alkoven og entreen. Områder hvor materialet skal kunne holde til ekstra slid samt snackhygge. Det har en matindale på 90.000 og anvendes oftest til at betrække møbler med. Farverne er tidsløse samt klassiske.

Petroleumsfarvet
Kongeblå
Mintgrøn
Flaskegrøn
Lysegrå
Mørkegrå
Granitsort
Granitsand
Brun
Rust rød
Gul

Velour

Velouren er 100% kunstmateirale og består af 100% micropolyester / polyester. Det har en slidstyrke fra 25.000- ca. 100.000 martindale. Materialet er nemt at rengøre og vedligeholde, da det blot kræver en kold klud til at tørre overfladen over.

Støvet blå
Havets blå
Petroleum
Antik rosa
Mørk blomme
Lys blomme
Flaske grøn
Støvet efterår
Brændt orange
Brun
Karry gul
Grå
Mørkegrå
Sort
Lys blomstret
Tulipaner blomstret
Påfugle blomstret

Quilted velour

Antik Rosa
Petroleum
Kongeblå
Flaskegrøn
Grå grøn
Mint grøn
Brændt orange

Bredriflet fløjl

Bredriflet fløjl består af 100% bomuld. Vi anbefaler dette materiale til puder og mindre projekter, da det kræver mere vedligeholdelse end de andre produkter. Dog kan man smide dette i vaskemaskinen hvis ønsket.

Konge blå
Mørk grå
Lys grå
Rød
Brun
Mulvarpebrun

Smalriflet fløjl

Smalriflet fløjl består af 90% polyester og 10% viscose. Et både smukt og anvendeligt materiale til puder og puffer.

Brændt rød
Blå
Graes grøn
Karry gul
Brændt rød
Lysegrå

Læder

Sort læder = 100% behandlet, opnår ikke patina.
De andre typer læder = 100% anilin, opnår patina med tiden. Tager imod alt hvad man udsætter den for. Man kan selv læderbehandle produkterne, efter vores anvisning, som vi gerne sender med fra vores leverandør.

Cognac
Mørkebrun
Sort
Mokka