Vi prioriterer din datasikkerhed og fortrolighed højt. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du køber hos os, når du besøger vores website, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores website.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Dette website er drevet og ejet af:

ABA – DESIGN & LIVING 
Harreskovvej 1 
6933 Kibæk 
Tlf. 20 54 49 47
CVR NR.: 15037830

2. Indsamling af personoplysninger

For at kunne handle på websitet skal du som minimum oplyse:
- Navn
- Adresse
- E-mailadresse.
- Telefon-/Mobilnummer

Overstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens §10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger.

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Administration af køb
  • Statistik

 ABA Design & Living fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre websitet. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender vores sites, og forsøger på denne baggrund at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se, hvor du surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webshop. Vi sælger ikke dine informationer til tredjepart.   

4. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. 

5. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookie politik. 

6. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. 

7. Google Analytics 
På grundlag af vores legitime interesser (dvs. interesse i analyse, optimering, og forretningsmæssig drift af vores onlinetilbud i henhold til paragraf 6, stk. 1 litra f i GDPR) benytter vi os af Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC (“Google”). Google benytter cookies. Oplysningerne fra cookien om brugen af onlinetilbud fra brugerne sendes normalt til en af Googles servere i USA, hvor de gemmes.

Google er certificeret under Privacy-Shield-aftalen og byder herigennem en garanti for at overholde det europæiske databeskyttelsesniveau (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Yderligere information til Googles brug af data, indstillings- og indsigelsesmuligheder kan du finde i Google persondatapolitik (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i indstillingen af visningen af reklameindhold gennem Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Brugernes personoplysninger sletter eller anonymiseres efter 14 måneder. 

8. Online tilstedeværelse på sociale medier
Vi bruger online tilstedeværelse på sociale netværk og platforme for der at kunne kommunikere med aktive kunder, interesserede og brugere og der at informere dem om vores tjenester. Ved at gå ind på de pågældende netværk og platforme gælder forretningsbetingelserne og retningslinjerne for databehandling for den pågældende udbyder. 

Medmindre andet er angivet i vores privatlivspolitik, behandler vi brugernes data, så længe de kommunikerer med os inden for sociale netværk og platforme, f.eks. ved at skrive indlæg på vores online tilstedeværelse eller sende os beskeder.

9. Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget (korrigeret), slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

10. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på tlf. 20 54 49 47 eller Mail: aba.design.living@gmail.com.

11. Links til andre websites mv.
Vores website kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre virksomheder websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

12. Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 10 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Danmark.