Systuen: Harreskovvej 1, 6933 Kibæk

Kvinderne bag ABA – DESIGN & LIVING

Moren: Denne kvinde har været selvstændig syerske gennem mere end 40 år og er nu dynamoen bag det fantastiske stykke håndarbejde, der ligges i hver enkelt produkt. For hver produkt bliver der nøje klippet, tilskåret, syet og logo brændt i selve læderlappen - alt sammen af denne kvinde og så her i lille Danmark. Udover selve håndarbejdet, har hun mange års erfaring indenfor området og ved derfor hvad der rører sig indenfor branchen. Dermed sagt, deltager hun også flittigt i selve produktudviklingen og kommer med inputs til de forskellige designs.

”Det har altid været en drøm at lancere eget mærke, så da min datter kom med en forretningsplan, som hun ønskede at jeg skulle være en del af, kunne jeg absolut ikke sige nej. ”

Datter: Stifter og designer bag mærket ABA - DESIGN & LIVING. Udover produktudviklingen står datter også for selve salg, service, markedsføring, samarbejdsaftaler m.m. Hun afsluttede sin cand. Merc. I International handel og marketing i 2014, har altid haft en stor passion for mode og tegnet meget i sin fritid. Derfor har det altid være en drøm at blive selvstændig og gå i sin mors fodspor. 

”Det har altid været en drøm at blive selvstændig, ligesom min mor, og nu var tiden inde, derfor tog jeg springet i foråret 2015 – dog er det sket med min mor ved min side, da det altid er fornuftigt at alliere sig med dem man anser for værende de bedste”.