ABA – DESIGN & LIVING 
Harreskovvej 1 
6933 Kibæk

Tlf. 20 54 49 47

Mail: aba.design.living@gmail.com 
Hjemmeside: www.abaliving.com

CVR NR.: 15037830

Nedenstående betingelser er gældende, såfremt der ikke er aftalt andet mellem køber og sælger.

Ejerskab

ABA - DESIGN & LIVING er et underfirma til H. G. Lønsy, og dette firmanavn kan fremkomme ved gennemførelse af dankortbetaling / faktura m.m. Blot så man ikke undre sig over dette.

Faktura samt vejledning

Der vil blive medsendt produktinformation ved hvert produkt, en faktura samt vaskeanvisning, til hvordan man bedst vedligeholder produkterne. 

Fragt og leveringstid

Leveringen foregår via GLS og der er altid gratis fragt, ved køb for mere end 800 kr. af vare i sortiment, på hjemmesiden. Dermed sagt, køber man en madras på specialmål, som overskrider en hvis størrelse, bliver forsendelsen med BRINK transport. Dette koster 350 kr., der er dog mulighed for at afhente ordren gratis på enten vores systue i Kibæk, Showroom i Silkeborg, eller privat i Aarhus eller Fredericia. 

Pakkeshop

Vi leverer til nærmeste pakkeshop med GLS, med mindre andet er aftalt. Skriv gerne i kommentarfeltet ved check-ud, såfremt der er præferencer til hvilken pakkeshop. 

Leveringstiden vil være fra 3-5 dage fra sortiment, dog med undtagelse af specialordre, der er efter aftale. Der kan dog forekomme længere leveringstid, i forbindelse med helligdage samt ferie.

Ved bestillingen af specialordre, oplyses det hvor lang leveringstid der vil være. 

Anvendes der GLS genlevering, sendes faktura på beløbet for gensendelsen. 

Moms

Momsen er inkluderet i de priser der oplyses på produkterne. Momsen udgør 25 % af produktets pris. 

Reklamation

Såfremt der er fejl eller mangler ved produktet, skal disse mangler og fejl reklameres for senest 14 dage efter modtagelse. Der er dog op til 2 års reklamationsret på produktet, såfremt der opstår en fejl ved produktet, som kan dokumenteres for at skyldes fejl og mangler fra producentens side. 

Ønsker man at anvende gulvpuderne med materialet 70 % uld, som hundepude – gives der ikke garanti for slid og huller. Ligeledes gives der ikke garanti for produktet, såfremt hunden laver huller med kløerne eller bider hul i produktet. Derudover skal der siges at maskinvask ikke kan fjerne hundehår fra ulden, da det sætter sig fast. Derfor anbefales der kun rens.

Logo

Der kan vælges mellem stor og lille logo. 
Stor logo er 8 * 8
Lille logo er 2,5 * 2,5, bukket ind i siden af produktet. 

Farvedifferentiering

Når vi indkøber materialet, vil der kunne forekomme farvedifferentiering mellem stofrullerne med op til 2 %. Dermed sagt, køber man en samlet ordre, vil disse altid være fra samme rulle, men køber man en ordre og derefter foretager endnu et køb, et stykke tid efter, kan der være farveforskel med op til de 2 %. Vi giver ikke garanti for at de er 100 % identiske farverne.

Klipning

Vores puder bliver klippet på de mål der er oplyst, herefter går der lidt af til sømrum og betrækket måler da i underkanten af oplyste mål. Dette er typisk måden man klipper og syer puder på. Samtidig vil inderpuden gøre at betrækket buler, og den syner derfor mindre end størrelsen. 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret, hvor det er muligt at returnere varen. For fuld returret af beløbet, skal produktet modtages i samme stand, som køber modtog det. 

Man skal som køber, selv betale for returfragten – det er dog muligt for os at gøre det billigere som erhverv, og vi har derfor mulighed for at sende en returlabel, hvoraf prisen vil blive fratrukket det beløb der vil blive tilbageført. Produktet skal da blot indleveres i nærmeste GLS shop. 

I henhold til specialordrer, skal der lægges et depositum før ordren bliver sat igang. Dette depositum bliver ikke refunderet ved fortrydelse, da vi har igang sat en ordre der ikke er en del af vores sortiment.

Der tages forbehold for skrivefejl samt prisændringer.