ABA – DESIGN & LIVING 
Harreskovvej 1 
6933 Kibæk

Tlf. 20 54 49 47

Mail: aba.design.living@gmail.com 
Hjemmeside: www.abaliving.com

CVR NR.: 15037830

Nedenstående betingelser er gældende, såfremt der ikke er aftalt andet mellem køber og sælger.

Ejerskab

ABA - DESIGN & LIVING er et underfirma til H. G. Lønsy, og dette firmanavn kan fremkomme ved gennemførelse af dankortbetaling / faktura m.m. Blot så man ikke undre sig over dette.

Faktura samt vejledning

Der vil blive medsendt produktinformation ved hvert produkt, en faktura samt vaskeanvisning, til hvordan man bedst vedligeholder produkterne. 

Fragt og leveringstid

Leveringen foregår via GLS eller Post Danmark og der er altid gratis fragt, ved køb for mere end 500 kr.

Pakkeshop

Vi leverer til nærmeste pakkeshop - ønskes dette ikke, bedes I skrive dette i kommentarfeltet inden i bekræfter ordren. Vi oplever blot at for mange ikke er hjemme til at modtage deres produkter, og de dermed alligevel ender i nærmeste pakkeshop.

Leveringstiden vil være fra 3-5 dage, dog med undtagelse af specialordre, der er leveringstiden indenfor 3-14 hverdage, afhængig af ordrens størrelse. Der kan dog forekomme længere leveringstid, i forbindelse med helligdage samt ferie.

Leveringstiden på specialordre, afhænger af omfanget af det bestilte produkt. Ved bestillingen, oplyses det hvor lang leveringstid der vil være. 

Moms

Momsen er inkluderet i de priser der oplyses på produkterne. Der kan forekomme 0 kr. udfor momslinjen på fakturaen, dette er ikke ens betydning med at man ikke har betalt moms. Momsen udgør 25 % af produktets pris. 

Reklamation

Såfremt der er fejl eller mangler ved produktet, skal disse mangler og fejl reklameres for senest 14 dage efter modtagelse. Der er dog op til 2 års reklamationsret på produktet, såfremt der opstår en fejl ved produktet, som kan dokumenteres for at skyldes fejl og mangler fra producentens side. 

Ønsker man at anvende gulvpuderne med materialet 70 % uld, som hundepude – gives der ikke garanti for slid og huller. Ligeledes gives der ikke garanti for produktet, såfremt hunden laver huller med kløerne eller bider hul i produktet. Derudover skal der siges at maskinvask ikke kan fjerne hundehår fra ulden, da det sætter sig fast. Derfor anbefales der kun rens.

Læderlogo

Hvert logo er lavet ved håndkraft. Læderet er klippet til med saks, hvor logoet efterfølgende er blevet brændt ind i læderet med en håndbrænder. Derfor gives der ikke garanti for at lapperne er 100 % ens. Ligeledes kan der forekomme udskift af lædermaterialet, og farvenuancerne kan derfor skifte. Dog vil størrelsen på læderlappen samt logoet, forblive den samme. 

Farvedifferentiering

Når vi indkøber materialet, vil der kunne forekomme farvedifferentiering mellem stofrullerne med op til 2 %. Dermed sagt, køber man en samlet ordre, vil disse altid være fra samme rulle, men køber man en ordre og derefter foretager endnu et køb, et stykke tid efter, kan der være farveforskel med op til de 2 %. Vi giver ikke garanti for at de er 100 % identiske farverne, dog har man indtil videre ikke kunne se en forskel.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret, hvor det er muligt at returnere varen. For fuld returret af beløbet, skal produktet modtages i samme stand, som køber modtog det. 

Man skal som køber, selv betale for returfragten – det er dog muligt for os at gøre det billigere som erhverv, og vi har derfor mulighed for at sende en returlabel, hvoraf prisen vil blive fratrukket det beløb der vil blive tilbageført. 

I henhold til specialordrer, skal der lægges et depositum før ordren bliver sat igang. Dette depositum bliver ikke refunderet ved fortrydelse, da vi har igang sat en ordre der ikke er en del af vores sortiment.

Der tages forbehold for skrivefejl samt prisændringer.